Latinčina, chcel by som jej raz rozumieť
Moderátor: AdmineR
Tak to poznáš možno aj môjho bracha. Behal.s vysielačkou po kopcoch a sluchátka mi na ušiach a lovil signál, tu ok3 neviem co, ako ma pocuješ?
Analogaudioman napísal: ↑Nedeľa, 3. Januára 2021, 19:12Tak to poznáš možno aj môjho bracha. Behal.s vysielačkou po kopcoch a sluchátka mi na ušiach a lovil signál, tu ok3 neviem co, ako ma pocuješ?inak opravoval dlhé roky servisne vysielačky pre ozbrojene sily políciu, záchranné služby.
Já jsem na kopci byl kdysy jedenkrát s partou kamarádů u nás za městem ,CB anténou,(5.5 metrů tehdy měli),staničkou,stanem,autobaterii,a přes noc.Přišla pak v noci bouřka,švihlo to někde vedle nás, no spal jsem,když přišla rána a já ječel Bleeesk! Jsem byl všem pro sranduAnalogaudioman napísal: ↑Nedeľa, 3. Januára 2021, 19:12Tak to poznáš možno aj môjho bracha. Behal.s vysielačkou po kopcoch a sluchátka mi na ušiach a lovil signál, tu ok3 neviem co, ako ma pocuješ?inak opravoval dlhé roky servisne vysielačky pre ozbrojene sily políciu, záchranné služby.
Ano,to jsem byl už na druhém stupni ZŠ,kde ve mne už ranně propukávaly rádioamatérské choutky.
Kličovat mne nenadchlo,to poslouchal prý děda na lampovém rádiu Rossini.